Футбольний клуб «Манчестер Сіті» і компанія TECNO Mobile святкують початок глобального співробітництва

Манчестер, 30 листопада. Елітний бренд мобільних телефонів TECNO Mobile і футбольний клуб англійської прем'єр-ліги «Манчестер Сіті» сьогодні відзначають початок нового глобального багаторічного партнерства.

Як офіційний постачальник планшетів і мобільних телефонів для футбольного клубу «Манчестер Сіті», компанія TECNO Mobile працюватиме з клубом із метою розширення своїх стратегічних маркетингових і рекламних кампаній в усьому світі, зокрема в Африці, де TECNO вже визнано провідною маркою на ринку мобільних телефонів.

Компанія TECNO, яка є частиною холдингу Transsion Holdings, була створена в Китаї та за останні десять років розширила свою мережу представництв у всьому світі. Зараз вона присутня на понад 40 ринках, що розвиваються, де кількість прихильників «Сіті» також велика й постійно зростає.

Виступаючи у футбольній академії клубу «Манчестер Сіті», елітному центрі для тренування основного складу та підготовки молодих команд, з нагоди початку глобального партнерства, Том Глік, комерційний директор компанії City Football Group, сказав: «Ми раді вітати компанію TECNO Mobile серед глобальних партнерів команди «Манчестер Сіті», кількість яких постійно зростає. Її зорієнтованість на весь світ у поєднанні з цілеспрямованою роботою на кожному окремому ринку відповідає нашій концепції, і ми сподіваємося на співпрацю у справі встановлення зв'язку з прихильниками «Манчестер Сіті» в усьому світі».

Стівен Ха, генеральний директор компанії TECNO Mobile, у своїй промові на святкуванні початку співпраці у футбольній академії клубу «Манчестер Сіті» додав: «Для нас є великою честю стати партнером такого успішного та відомого клубу, як «Манчестер Сіті», продовжуючи нашу багаторічну співпрацю зі спортом на найвищому рівні. Викликати у споживачів неперевершені відчуття від використання мобільних пристроїв — це головна мета компанії TECNO Mobile, і ми маємо багато спільного з «Манчестер Сіті», адже вони прагнуть подарувати своїм прихильникам найкращі враження як від футбольного матчу, так і від використання цифрових технологій. Ми раді приєднатися до їхньої команди та з нетерпінням чекаємо на початок співпраці». Стівен Ха, генеральний директор компанії TECNO Mobile, у своїй промові на святкуванні початку співпраці у футбольній академії клубу «Манчестер Сіті» додав: «Для нас є великою честю стати партнером такого успішного та відомого клубу, як «Манчестер Сіті», продовжуючи нашу багаторічну співпрацю зі спортом на найвищому рівні. Викликати у споживачів неперевершені відчуття від використання мобільних пристроїв — це головна мета компанії TECNO Mobile, і ми маємо багато спільного з «Манчестер Сіті», адже вони прагнуть подарувати своїм прихильникам найкращі враження як від футбольного матчу, так і від використання цифрових технологій. Ми раді приєднатися до їхньої команди та з нетерпінням чекаємо на початок співпраці».